Вбив тестя молотком: у Львові чоловік жорстоко розправився з сім’єю колишньої дружини

21.09.2019, 19:55
43092

У Львові заарештували 36-річного місцевого жителя, який в ході побутового конфлікту завдав смертельні ушкодження тестю і важкі ушкодження колишній співмешканці. Про це повідомляє поліція області в суботу, 21 вересня.

Читайте також: У Львові дівчинка намагалася порізати вени в церкві

Інцидент стався ще 6 вересня. Повідомлення в поліцію надійшло в той день о 22:40. Злочин стався в квартирі будинку по вул. Науковій.

Слідчо-оперативна група, приїхавши на місце події, встановила, що чоловік завдав 31-річній місцевій жительці множинні колоті рани грудної клітини та спини. Постраждав і 4-річний син жінки, у якого медики діагностували струс головного мозку та забій м’яких тканин голови.

Також тяжкі тілесні ушкодження отримав її 68-річний батько, також житель Львова. Його зловмисник кілька разів ударив молотком по голові, заподіявши відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку і множинні переломи склепіння черепа. Чоловік помер в лікарні 12 вересня.

Відкрито провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі терміном від семи до десяти років.

За рішенням суду зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Розслідування триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com