Вбивство пропагандиста Татарського може бути попередженням Пригожину – ISW

3.04.2023, 12:01
138394

Вбивство пропагандиста Владлена Татарського в барі Пригожина, ймовірно, є частиною ескалації внутрішніх конфліктів у Росії за участю ПВК “Вагнера”.

Читайте також: Скандальна прес-офіцерка ДПСУ Плантовська залишила Україну

Про це повідомляє Інститут вивчення війни  (ISW).

Вбивство російського “мілблогера” може бути попередженням Пригожину, який почав все частіше ставити під сумнів основні тези Кремля про війну в Україні та почав зазіхати на пост президента РФ.

“Схоже, що вбивство Татарського навмисно інсценували у приміщенні, яке належить Пригожину. Деякі російські політологи припускали, що й сам очільник ПВК “Вагнера” мав бути присутнім на заході, хоча підтвердження цього припущення немає. Можливо, це гучне вбивство відлякає людей від відвідування подібних заходів. Ця атака також може бути спробою влади залякати інших блогерів, пов’язаних із ПВК “Вагнер”, – зазначають аналітики.

Нагадаємо, 2 квітня у російському місті Санкт-Петербург стався вибух у кафе “Street food bar”. Внаслідок інциденту загинув російський військкор і пропагандист Владлен Татарський, який проводив у закладі творчий вечір на тему “Есть такая профессия военкор”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com