Вбивство українця в Угорщині: посольство з’ясовує усі обставини інциденту

3.05.2024, 09:02
158285

Посольство України в Угорщині з’ясовує, за яких обставин в Будапешті помер український громадянин, про чию смерть від ножових поранень раніше повідомила угорська поліція.

Читайте також: В Україні можуть примусово вилучати житло для потреб ЗСУ: адвокат пояснив, за якої умови

Про це пише “Європейська правда”  повідомили у пресслужбі МЗС України.

У пресслужбі зазначили, що міністерству відомо про загибель громадянина України в столиці Угорщини. “Додаткові обставини наразі зʼясовує посольство”, – розповіли в МЗС.

Що передувало

Нагадаємо, 1 травня, до поліції Будапешта надійшло повідомлення про бійку двох чоловіків, один з яких стікає кров’ю. За попередніми даними, в будинку 44-річний чоловік казахської національності після сварки та бійки завдав кількох ножових поранень 48-річному українцю. Чоловік зазнав таких серйозних поранень, що помер на місці.

Угорські правоохоронці порушили кримінальне провадження за підозрою у вбивстві. Поліцейські Будапешта затримали зловмисника на місці, він притягується до відповідальності. Що стало причиною конфлікту, не зазначається.

За інформацією угорських ЗМІ, обоє чоловіків були далекобійниками і в день трагедії відпочивали на території автотранспортної компанії. Водночас у МЗС цю інформацію поки що не коментували.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com