Вчені назвали людей, які можуть померти від коронавірусу навіть після вакцинації

25.10.2021, 09:00
103729

В ході дослідження були проаналізовані понад 800 випадків смерті від коронавірусу

Експерти з Національного інституту охорони здоров’я Італії заявили, що середній вік щеплених пацієнтів, які не змогли впоратися з коронавірусів і померли, становить 85 років. Також у більшості з них було більше п’яти супутніх хвороб.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Примітно, що серед нещеплених пацієнтів, які померли від коронавируса, середній вік становить 78 років, а кількість супутніх захворювань не перевищувало 4.

Під час дослідження вчені проаналізували 671 випадок смерті нещеплених пацієнтів, а також 171 випадок смерті серед щеплених. Так, вчені з’ясували, що в найбільшій небезпеці знаходяться люди старше 85 років з великою кількістю релігійних захворювань.

Читайте також: В Україні затвердили професійні стандарти вихователя та директора садочку: перелік

Також Курсор повідомляв, що вчені розповіли, в який час доби найкраще вакцинуватися. Згідно з новим дослідженням, існує певний проміжок часу, коли клітини ефективніше виробляють антитіла.

Крім того, редакція нашого порталу писала, що лікарі розповіли, скільки разів людина може захворіти COVID-19. У публікації наголошується, що в 2020 році реинфекция коронавірусів зустрічалася вкрай рідко. Однак пізніше вчені виявили, що імунітет, набутий після зараження, згодом слабшає.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com