Вчені назвали причини передчасної смерті

1.02.2019, 22:34
10137

Науковці з Бостонського університету дізналися, що половина жителів США страждає через високий тиск, має проблеми із серцем або пережили інсульт, що значно збільшує ризик передчасної смерті. Про це повідомляє MedicalXpress.

Читайте також: Вчені стверджують, що аспірин подвоює ризик захворювання на рак

У повідомленні йдеться, що кількість людей з гіпертензією зросла через перегляд норми тиску: поріг був знижений з 140х90 мм до 130х80.

Відомо, що у середньостатистичного жителя США ризик розвитку хвороби кровоносної системи досягає 90%. Науковці радять кинути курити, відстежувати рівень холестерину та цукру, більше ходити сходами, а не їздити ліфтами. Стабілізація кров’яного тиску дозволить значно знизити ризик передчасної смерті від серцевих нападів та інсультів.

Нещодавно група науковців з Лейденського університету в Нідерландах під керівництвом докторанта Нільс ван ден Берга у своєму новому дослідженні дійшла висновку, що шанси людини на успадкування генів, пов’язаних з довголіттям, підвищуються, коли в родині є довгожителі, беручи до уваги не тільки батьків, але й інших родичів, таких як тітки і дядьки.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com