Вчені розповіли, чому з колишніми партнерами краще не мати сексу

21.08.2021, 23:00
99217

Американські вчені, які спостерігали за стосунками між людьми на тлі пандемії коронавірусу і самоізоляції, дійшли висновку, що багато хто став відновлювати контакти зі своїми колишніми партнерами.

Читайте також: Чоловіки назвали причини втрати сексуального інтересу до жінок

Особливо негативно це впливало на тих людей, які перебували в стосунках. Поява колишнього партнера могла послужити причиною сімейного конфлікту або розриву відносини. Вчені порадили не воскрешати відносини з колишніми, навіть якщо вони і є чудовими співрозмовниками.

З 397 учасників дослідження, які перебували у шлюбі, 62% мали “варіант В” на той випадок, якщо їхнє сімейне життя не складеться. І найчастіше цим варіантом були саме колишні партнери. Дослідники підкреслюють, що якщо у вас є екс-партнер, і ваше спілкування з яким викликає негативні почуття у вашого нинішнього партнера, в такому разі з колишнім краще не спілкуватися.

Близько двох третин учасників дослідження підтримують зв’язки зі своїми колишніми партнерами. При цьому коли справа доходить до сексуальних відносин з колишніми, то як це не дивно, на них частіше наважуються жінки, а не чоловіки, передає nashamama.com.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com