Вчені розповіли, який запах жінок приваблює чоловіків

2.09.2020, 15:52
83082

Вчені назвали запах жінки, який здатний звести з розуму чоловіка. Мова йде, як це ні дивно, про аромат, що виділяють пахви. Фахівці кажуть, що необов’язково витрачатися на дорогий парфум, щоб бути спокусливою.

Читайте також: “Займайтесь сексом”: у МОЗ дали поради, як вберегтися від коронавірусу

Як виявилося, єдиним сигналом жінки, що вона готова до пристрасним відносини, є її натуральний запах. До такого висновку прийшли вчені з Університету Гента, які давали чоловікам нюхати ватні валики, що побували у жінок під пахвами. Про це пише The Daily Mail.

Вчені з’ясували, що чоловіки можуть розрізняти найменші зміни пахвового аромату жінок. При цьому запах чоловіків абсолютно не відштовхував. І навпаки, запах жінки, який вона видає в стані сексуального збудження, чоловіки знаходили привабливим.

Експеримент був розділений на два етапи. У першому жінки дивилися фільм про будівництво мостів або читали статтю про в’язання, а в другому – читали еротичну літературу або дивилися інтимні сцени з фільму.

Зібраний на першому етапі жіночий піт не здався чоловікам привабливим, а от запах поту з другого етапу зацікавив чоловіків-добровольців.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com