Ведуча ТСН йде на карантин через поїздку до Венеції

10.03.2020, 16:32
66024

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, яка у купальнику залізла з чоловіком у дубову бочку, попри спалах коронавірусу в Італії, все ж вирушила до Венеції.

Читайте також: В Ізраїлі туристам світить 7 років в’язниці через коронавірус

Так, два дні тому знаменитість хизувалася, що вперше насолодилася містом через відсутність туристів, пише ТСН.

“Бо зазвичай доводиться продиратися крізь натовпи туристів – це втомлює! А нині порожньо і красиво! Миємо часто руки, щопівгодини дезінфікуємо, обходимо скупчення людей – сьогодні у Венеції це зробити легко”, – писала Вітвіцька у своєму Instagram.

Згодом Соломія написала у Facebook про те, що вже повертається з Італії до Києва та вирішила добровільно самоізолюватися на 14 діб під контролем лікаря. Зірка каналу “1+1” зауважила, що ні у неї, ні у її подруг, з якими вона відпочивала, немає жодних симптомів, а температура в нормі.

“Однак, щоб не хвилювати колег, друзів та всіх навколо, – ми на це йдемо. Тож, наразі ви не побачите нас в місті чи в ефірі ТСН, хіба що дамо коментарі по скайпу. Також ми будемо на зв’язку в соцмережах. Ми вилітали до Італії, коли це було абсолютно дозволено обома країнами, і дотримувалися всіх основних заходів безпеки, рекомендованих МОЗ та ВООЗ та інформували про це у соцмережах. Все мало бути інакше, в містах були туристи з інших країн, зокрема з Іспанії, Німеччини, Португалії і все було спокійно. Але раптом на другий день нашої подорожі, 8 березня, прем’єр Італії підписав директиву про карантин Ломбардії та Венето і заборонили сполучення з цими регіонами. Зупинили перельоти, закрили школи тощо. Туристів почали поступово доправляти додому”, – розповіла телеведуча.

 

View this post on Instagram

 

Venice ❤️ Люблю цих дівчат! Найкраща компанія і місто на воді ?? #venice #italy

A post shared by Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska) on

Крім того, Соломія Вітвіцька порекомендувала юзерам обмежити свої закордонні подорожі та дотримуватися усіх правил гігієни.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com