Вела трансляцію в Instagram: в Одеській області зникла 11-річна дівчинка

17.06.2019, 14:48
29493

Правоохоронці допитали батьків 11-річної Даринки Лук’яненко, яка зникла в селищі Іванівка Одеської області 13 червня, і дізналися нові подробиці.На дівчинці того дня, коли вона пішла на танцювальний гурток і зникла, була біла футболка з принтом у вигляді рожевого і білого фламінго, пише “Взгляд из Одессы”.

Читайте також: Закривавлений труп, зв’язані руки: в Одеській області жорстоко вбили екс-мера Тирасполя (фото 18+)

Стало відомо також те, що в дорозі Даринка вела пряму трансляцію в соцмережі Instagram, але несподівано онлайн був перерваний і відтоді телефон не доступний.

Як повідомили, волонтери з групи ″Кращі люди Одеси″, під час пошуків ретельно перевірили всі прилеглі села, покинуті будинки.

″Телефон дитини відключився через 9 хвилин після того, як вона вийшла з дому. З’ясувалося, що дівчинка вела прямий ефір в Instagram до того, як її хтось покликав. Зараз поліція намагається отримати це відео, яке зникає через добу″, – розповів керівник волонтерської групи Сергій.

До пошуку підключені поліція, співробітники Національної гвардії, водолази та авіація.

Прикмети Даринки: на вигляд дівчинці 11-13 років, зріст близько 140 сантиметрів, худорлява, русяве волосся, карі очі. Одягнена в білу футболку з малюнком рожевого фламінго, світло-рожеві шорти, чорні босоніжки, при собі мала сумочку з різнокольоровими блискітками. Поліція хоч і задіяла величезні сили, але пошуки коментувати відмовляється.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com