Величезний вагончик метро та українські зірки: MONATIK влаштував грандіозне шоу на НСК “Олімпійський” (фото)

2.06.2019, 19:19
27473

Шанувальники українського мультиартиста MONATIK, який у липні 2018 року анонсував свій масштабний сольний концерт Stadium Show Love It Ритм на НСК “Олімпійський”, нарешті дочекалися цієї гучної події.

Читайте також: Президент Зеленський “засвітився” на концерті MONATIKа (відео)

У суботу, 1 червня, виконавець вперше виступив на “Олімпійському” і з першого ж разу зібрав аншлаг. Послухати улюблені хіти артиста “То, от чего без ума”, “Жизнь поет”, “Зашивает душу”, “Глубоко” та інші не менш знамениті композиції зібрався повний стадіон, пише ТСН.

На сцені Дмитро з’явився о десятій годині вечора. Розпочалося шоу з intro з нового альбому зірки LOVE IT ритм. Ну а далі разом з Дмитром усі глядачі скандували “все сердца открыты, каждый ловит ритм”.

На окрему увагу заслуговує сцена. Як розповідав раніше артист, йому не дозволили встановити сцену посеред “Олімпійського”, аби кожен глядач з кожного кутка стадіону міг насолодитися концертом. Проте Дмитро знайшов вихід. Окрім основної сцени з величезними екранами, ближче до другої фан-зони була розташована ще одна сцена.

Виступ Монатіка протягом вечора супроводжувався світовою інсталяцією у вигляді хмарочосів, що світилися неоновим світлом. Як сказав Дмитро, він “запрошує глядачів до міста ритму”, і якраз ці неонові хмарочоси занурили присутніх у світ Дмитра Монатіка.

На концерті на глядачів чекало одразу декілька сюрпризів – так під час виконання треку “Глубоко…” перед присутніми власною персоною з’явилася солістка гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва. Також глядачі мали змогу насолодитися дуетом Дмитра з реп-зіркою alyona alyona.

Зауважимо, що, задля номера з Дорофєєвою, Дмитро вигадав те, чого, здається, не робив ще жоден з українських артистів. Надя та Дмитро з’явилися посеред стадіону на величезній виїзній конструкції, яка імітувала вагон метро.

Тож, ті глядачі, які перебували у секторах, також могли побачити Дмитра зблизька.

Звичайно ж, не обійшлося без фірмових вибухових танців Монатіка з балетом. Танцівники щоразу дивували оригінальними костюмами, а ще виїжджали на сцену на автомобілі.

Дві з половиною години концерту минули на одному диханні. Та й концертом це назвати важко, оскільки Монатік дуже багато і чесно спілкувався з глядачами і виступ його більш нагадував зустріч старих друзів під улюблені треки у супроводі видовищного шоу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com