Настирливі Шанувальники не перестають пліткувати про те, що одна з найромантичніших пар в Україні герої першого шоу «Холостячка» актриса Ксенія Мішина і комік Олександр Еллерт, яка кілька місяців тому повідомила про своє розставання, знову разом. Масла у вогонь підігріли сами кохані, влаштувавши романтичний сюрприз з висоти пташиного польоту.

Користувачі Мережі також помітили, що коханий “Холостячки” кілька днів тому подякував салону флористики і аккуант з вертолітними прогулянками. А Мішина і зовсім в розділі Instagram-Stories засвітила обручку. По всій видимості, найбільш обговорювана пара країни провели таємні “заручини”.

Більш того, знайшлася навіть “сусідка” Мішиної і Еллерта, яка нібито видала їх нові деталі про заручини: “він їй зробив пропозицію 2 дні тому – ви це на власні очі бачили? Тому що Саша говорить загадками”.

“Весіллі бути”, “І вони як би сильно і не розходилися, це все бачили🔥 🔥 🔥”, “Всі ці “розставання” тільки для того щоб викликати вже згасаючий інтерес до їх пари. Це особисто моя думка”, “Рада за них. Саша дуже гідний чоловік!”, “Нічого не зрозуміло, але цікаво❤ ️ – вони живуть через під’їзд”,- пишуть в коментарях інтернет-користувачі.