Весна 2023: рекомендації астрологині на 21 квітня

20.04.2023, 23:03
139320

Про те, на що цього дня варто звернути особливу увагу, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Читайте також: Три способи їсти більше і продовжувати худнути: дієтологи розповіли, в чому секрет

Сонце переходить на знак Тельця, а Меркурій входить у ретроградну петлю, в якій перебуватиме до 15 травня включно. У зв’язку з цим вирішення будь-яких важливих питань, початок роботи над серйозними проєктами та великі покупки необхідно відкласти до того часу, коли Меркурій повернеться у директний – прямий – рух, тобто до 16 травня. В іншому разі замість проривів у професійному плані доведеться говорити про бездарно витрачені зусилля, а придбані речі прослужать, на жаль, недовго, тому витрачені на них гроші виявляться викинутими – у прямому розумінні цього слова.

У стосунках із оточенням, особливо близькими людьми, ймовірна відсутність порозуміння, що своєю чергою може призвести до конфліктів. Важливо уникати будь-яких розбіжностей: слова можуть виявитися неправильно зрозумілими, що й призведе до конфліктів.

Тим не менш, і це важливо пам’ятати, ретроградний Меркурій принесе проблеми не всім – люди, у яких ця планета в ретроградній фазі перебуває в особистому гороскопі, не відчують дискомфорту – для них цей період виявиться вдалим та продуктивним – в усіх сенсах.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com