Від коронавірусної інфекції помер новообраний мер (фото)

16.11.2020, 11:12
89216

Помер переможець виборів мера Конотопа Олександр Луговий. Він захворів коронавірусом ще до виборів.

Читайте також: Луцьк у другому турі виборів обрав свого мера

Про це стало відомо сьогодні, 16 листопада. Інформацію підтвердив народний депутат України по Конотопському округу Ігор Молоток.

Олександр Луговий захворів ще до виборів, був в лікарні, а 31 жовтня писав у Фейсбуці, що йде на поправку. У мери Конотопа він балотувався як самовисуванець, набравши 37% голосів тих конотопчан, які прийшли на вибори.

Він працював заступником начальника у філії “Конотопський райавтодор”, був фермером, вирощував смородину. Також Луговий був депутатом Сумської обласної (2010-2014 р) і Конотопської районного ради трьох скликань. Його дружина – радник голови Конотопської районного ради.

На початку 2000-х працював директором на Подліпненском цегельному заводі, потім – на хлібозаводі “Дубов’язівський”. У 2010-2014 рр. був главою Конотопської районної адміністрації.

У 2006 році Луговий балотувався до Сумської обласної ради від “Партії регіонів”. У 2007 році балотувався від цієї партії до Верховної Ради України, проте не був обраний. На місцевих виборах 2015 року від “Волі народу” він балотувався до Сумської обласної ради, Конотопської міської та районної ради, і на посаду Конотопського міського голови. Був обраний депутатом Конотопської райради.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com