Відійшов у вічність відомий гуморист Михайло Жванецький

6.11.2020, 15:08
88418

Сьогодні, 6 листопада 2020 року, на 87-му році життя помер письменник і сатирик Михайло Жванецький. Причина смерті поки невідома.

Читайте також: Жив з двома жінками та жорстоко знущався з дитини: повідомили страшні деталі зґвалтування 13-річної дівчинки з Волині (відео)

Про це повідомляє “Дождь“, посилаючись на інформацію його близьких друзів. Також звістку про смерть Жванецького журналістам підтвердив його концертний директор Олег Сташкевич.

Про смерть артиста написала й співачка Алла Пугачова на своїй сторінці в Instagram: “Ось і все. Ти пішов від нас назавжди. Непоправна втрата. Друже мій, тебе не забути.Ти завжди в моєму серці”.

Раніше Жванецький оголосив про припинення публічних виступів. Ще влітку він говорив про те, що давно не виходить з дому через погане самопочуття. У зв’язку з цим він більше не може регулярно виступати на телебаченні.

Жванецький народився 6 березня 1934 року в Одесі, в 1963 році його твори увійшли до репертуару Ленінградського театру мініатюр, який очолював Аркадій Райкін. За час роботи в театрі Жванецький написав більше трьохсот мініатюр і монологів, пізніше самостійно виступав в Одеській філармонії і московському театрі “Ермітаж”.

Жванецький є народним артистом України та Росії, в 2019 рік російський президент Володимир Путін вручив йому орден “За заслуги перед Вітчизною” III ступеня. Останні роки разом з родиною проживав в Москві.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com