Відомого українського співака не випустили за кордон на вечірку “Євробачення-2023”

5.05.2023, 13:01
140074

Фіналіст проєкту “Голос країни“, український співак KHAYAT розповів про прикру ситуацію, яка з ним сталася.

Читайте також: У Бельгії затримали чеченців, які готували теракти в будівлі НАТО

У сторіз своєї сторінки в Instagram виконавець повідомив, що через нововведення Мінкульту він не зміг виїхати з України до Манчестера. Там співак разом з Alyosha та Melovin мав виступати на вечірці, присвяченій конкурсу “Євробачення-2023“.

“Ми мали летіти до Манчестера. Квитки туди-назад на руках, валіза складена. Але ніц не відбудеться, бо у дозволі на виїзд відмовили. “Дякую” усім, хто поїхав за кордон від Мінкульту і не повернувся”, – написав KHAYAT.

Він зазначив, що у нього є позитивний досвід виїзду за кордон, коли він виїжджав у відрядження і повертався назад до України. Проте це не стало аргументом для Мінкульту.

Як відомо, Міністерство культури переглянуло правила виїзду для чоловіків-артистів за кордон на початку цього року. Такому рішенню Мінкульту передувало публічне зізнання коміка Андрія Щегеля. Стендапер заявив, що без проблем виїхав з України під час війни, бо отримав на це дозвіл як артист від Мінкульту. Щоправда, назад до України Щегель не повернувся.

Тепер через горе-коміка, ті українські чоловіки-артисти, які їздили за кордон та збирали гроші на допомогу Україні, і поверталися назад, не можуть цього зробити. Окрім KHAYAT, у виїзді, зокрема, у березні відмовили музикантам гурту KAZKA.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com