Відому українську співачку екстрено госпіталізували за кордоном

12.03.2019, 15:10
15989

Українську співачку Катерину Бужинську госпіталізували в одну з клінік Болгарії.

Читайте також: Племінниця Софії Ротару здивувала шанувальників БДСМ-образом (відео)

Про це артистка розповіла на особистій сторінці в Instagram. До свого посту знаменитість доклала фотографію з лікарняного ліжка, на якій також зображений катетер крапельниці. Як зазначила Бужинська, вся справа в стресі і напруженому гастрольному графіку.

 

View this post on Instagram

 

Усім привіт,ось до чого призводить скажений ритм життя,стрес,перевиснаження,невміння делегувати відповідальність(це стосується синдрому «мами ,яка за все переживає «),та щільний гастрольний графік.Часто журналісти питають,як я витримую?Важко!якщо хтось скаже інше – не вірте,це не правда.Бережіть себе і своє здоров‘я!Декілька пунктів,яким ми повинні сказати-Ні! 1.Систематичний недосип. Здоровий сон становить 7,5-9 годин на добу. Саме таку кількість годин людині потрібно проспати, щоб серцева система була здоровою, а нерви – міцними. Внаслідок недосипу ми заповнюємо недолік енергії тим, що частіше і більше їмо, однак все одно не справляємося із завданнями на роботі, що, в свою чергу, веде до стресових ситуацій. 2.Постійні стреси. З огляду на прагнення досягти кар’єрних висот, багато помічають за собою вічний поспіх, прагнення встигнути все зробити до дедлайну, і, як наслідок, починає поколювати серце. Стресові ситуації вдома, у навчанні, на роботі, коли навалюється купа справ, і лютий начальник з докором зауважує, що ви не справляєтеся, – такі ситуації ведуть до небезпечного захворювання – емоційного вигорання. Недарма наші бабусі говорили, що «всі хвороби від нервів». Стресові ситуації – пряма дорога до серцево-судинних захворювань. 3.Гіподинамія, яка виникає внаслідок сидячої роботи і нестачі руху. У сучасному ритмі життя руху стає все менше, а техніки, яка нас від нього загороджує, все більше. Пересування більшості людей на автомобілях, перемикання телевізора за допомогою пульта, підняття в магазин не пішки, а на ескалаторі або ліфті. Цей список можна ще довго продовжувати. Тобто 22 століття, по суті, це вік, коли ми платимо за те, щоб менше рухатися. І що ми отримуємо натомість? Хвороби серця, судин, аритмію навіть у молодих людей. 4.Часте вживання напоїв з підвищеним вмістом кофеїну є основою для виникнення проблем з серцем. У гонитві за підвищенням і успішною кар’єрою ми також не помічаємо, як з життєрадісних і здорових перетворюємося в людей, у яких в одній руці чашка кави, в іншій – упаковка пігулок від серця. Не зовсім гармонійний баланс, погодьтеся. Кава і чай, які ви п’єте протягом дня, рекомендується замінити водою з лимоном і відварами з трав, бага

A post shared by Катерина Бужинська (@buzhynska) on

“Ось до чого призводить скажений ритм життя, стрес, невміння делегувати відповідальність (це стосується синдрому “мами, яка за все переживає”), і щільний гастрольний графік. Часто журналісти запитують, як я витримую? Важко! Якщо хтось скаже інше – не вірте, це не правда”, – вказала вона під знімком.

Як довго їй належить знаходитися в клініці, артистка не уточнила. У своєму коментарі до посту Бужинська порекомендувала шанувальникам берегти себе і своє здоров’я.

Під знімком співачки зібралися десятки коментарів, в яких фоловери побажали їй якнайшвидшого одужання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com