Відомий бренд Victoria’s Secret скасував знамените шоу

22.11.2019, 16:10
53573

Знамените шоу білизняного бренду Victoria’s Secret цього року офіційно скасували. З відповідною заявою виступив фінансовий директор компанії Стюарт Бергдерфер.

Читайте також: Єлизавета II відмовилася носити одяг з натурального хутра

Він зауважив, що наразі компанія вирішує, як “просувати позиціонування бренду і краще доносити це до клієнтів”, пише Just Jared.

“Ми вважаємо, що важливо розвивати маркетинг Victoria’s Secret. Ми визнаємо і цінуємо, що комунікація бренду, пропозиції, емоційний зміст Victoria Secret – це, безумовно, важлива річ. Шоу було дуже важливою частиною для бренду в побудові бізнесу і чудовим маркетинговим ходом. І з урахуванням сказаного, ми з’ясовуємо, як просувати позиціонування бренду і краще доносити це до клієнтів”, – прокоментував Бергдерфер.

Не оминув увагою фіндиректор і чутки, про фінансову кризу, яку переживає компанія. Від початку 2019-го акції компанії впали на 28%.

“Це бізнес, у якого були проблеми протягом трьох або чотирьох років, і буде потрібен якийсь час, щоб стабілізувати його і повернути його туди, де він повинен бути. Ми вважаємо, що найголовніше – це якість самого товару, якість нашого виконання і продажу в магазинах і в Інтернеті”, – наголосив директор.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com