Відомий радянський поет, автор пісень Пугачової скоїв самогубство

18.08.2020, 12:48
81675

Відомий радянський поет-пісняр, сценарист, родич лауреата Нобелівської премії Бориса Пастернака Борис Пургалін (справжнє прізвище – Пастернак) знайдений мертвим в Москві. Йому було 84 роки.

Читайте також: На Одещині підліток скоїв жахливе самогубство за сюжетом своєї книги (ексклюзивні подробиці)

Повідомляється, що письменник покінчив життя самогубством – нібито він вистрибнув з вікна лікарняної палати на 8 поверсі. Вранці 18 серпня його тіло знайшли на території Федерального науково-клінічного центру в Москві, де Пургалін перебував на лікуванні, пише MK.Ru.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють офіційну причину смерті поета-пісняра.

Борис Пургалін був родичем знаменитого поета Бориса Пастернака, і, працюючи в музичній редакції на телебаченні, був змушений взяти псевдонім Пургалін, щоб уникнути плутанини.

Він є автором популярного телешоу “Бенефіс”, текстів пісень до фільму “Тільки в мюзик-холі”. Співпрацював з Володимиром Пресняковим, Анатолієм Кальварським та іншими композиторами. Найбільш відому його пісню “Самовар” виконував актор Микола Караченцов. Також Пургалін був автором сценаріїв телевізійних “Блакитних вогників”.

Помер поет-пісняр Борис Пургалін

Зазначимо, Пугралін є автором багатьох пісень російської примадонни Алли Пугачової. Так, він написав слова до таких композицій, як “Волшебный фонарь”, “Парад-алле”, “Рыжий клоун”, “Чудаки”, “Кабриолет” та інших.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com