Відомий співак родом з Одеси отримав російське громадянство і проголосував на виборах за Путіна

18.03.2024, 07:31
155891

Співак родом з Одеси Джиган, справжнє ім’я якого Денис Устименко, відзначився цинічним вчинком.

Читайте також: Зрадниця Повалій отримала російське громадянство та похизувалась новим паспортом

У своєму Instagram репер офіційно підтвердив, що отримав російське громадянство. Музикант навіть встиг похвалитися своїм червоним паспортом. Ба більше, Джиган вже й взяв участь у “виборах” за президента Росії.

Як було очевидно, свій голос музикант віддав за кремлівського кривавого диктатора Путіна, який 2022 року розпочав повномасштабне російське вторгнення до України. Щоправда, “патріот” Джиган голосував не в Росії, а за кордоном. Свій голос за диктатора він віддав не в електронному форматі, а у Головному консульстві РФ у Дубаї.

В той час, коли Джиган голосує за Путіна, російські окупанти майже чи не щодня обстрілюють його рідну Одесу, влучаючи в цивільні будинки та забираючи життя невинних людей. Зокрема, 15 березня ворог запустив по місту балістичні ракети. Внаслідок ворожих дій окупантів загинула 21 людина, а щонайменше 73 зазнали поранень.

Зазначимо, репер Джиган дотримувався мовчазної позиції щодо війни в Україні. Тим не менш, він залишився жити в РФ та заробляв там криваві рублі. 6 січня 2023 року репер опинився у санкційному списку України через свою позицію щодо війни, яку розв’язала Росія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com