Відомий український гурт розпався після 10 років свого існування

2.11.2021, 17:19
104212

Відомий український гурт Artik & Asti оголосив про завершення творчої кар’єри.

Читайте також: 17-річна донька Беллуччі виросла копією мами: дівчина захопила своєю красою (ФОТО)

Сумну для шанувальників звістку повідомив продюсер і творець гурту Артем Умрихін, більш відомий під псевдонімом Artik. Він розповів, що піти з гурту вирішила його солістка Анна Дзюба.

“Ані для кого кого не секрет, що цього року гурту Artik & Asti виповнюється 10 років. 10 років з моменту, як я знайшов Аню і створив гурт Artik & Asti. За ці 10 років Аня перетворилася з маленької дівчинки на розкішну жінку та артиста! Сьогоднішній день, напевно, для багатьох стане сумним, а для деяких навпаки радісним. Відсьогодні наші шляхи розходяться і кожен йде своїм шляхом”, – повідомив Умрихін.

Чому Дзюба прийняла рішення піти з гурту, невідомо. Продюсер зазначив, що ймовірно, артистка продовжить сольну кар’єру, а він продовжить писати пісні та шукати нові таланти.

“Хочу висловити подяку Ані, разом ми пройшли довгий, неймовірно цікавий та важливий шлях! Тепер у кожного буде своя дорога, а гурт Artik & Asti продовжує свою діяльність, але вже в оновленому складі. В якому?! Скоро розкажу!” – заінтригував Умрихін.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com