Відпочинок посеред могил: у Хмельницькому на кладовищі відкрили кав’ярню та кінотеатр

26.11.2021, 17:31
105849

Нічим не примітне кладовище у Хмельницькому стало дуже популярним серед мешканців міста. Там відкрили кав’ярню та кінотеатр, де молодь може безоплатно провести час.

Читайте також: На Хмельниччині затримали угруповання, яке підробляло міжнародні COVID-сертифікати

Про відпочинок серед могил, який пропонується мешканцям Хмельницького, повідомляється у новому сюжеті “Сьогодні”.

Кав’ярню відкрили у церковній крамничці, яка розташована посеред кладовища. Всередині можна побачити ікони, лампадки та релігійну літературу, для відвідувачів тут встановили два столи, а у куточки “ховається” кавомашина.

Мешканці міста кажуть, що їм подобається такий заклад. Тут вони можуть спокійно та без метушні пити каву, а також відпочивати від галасливих вулиць Хмельницького.

У кав’ярні дуже тихо, тут не вмикають музику. Проте у старовинних підвалах вже не така моторошна атмосфера. Там відкрили кінотеатр, де показують фільми: від фентезі до комедій.

Молодь приходить не тільки дивитися фільми. Тут мешканці міста навчаються. Студенти кажуть, що кінотеатр та кав’ярня на кладовищі – найкраща локація для “дистанційки”. Молодь отримає безоплатний доступ до інтернету, за перебування у закладі платити не потрібно. На каву немає фіксованої ціни, кожен платить стільки, скільки вважає за потрібне.

Новий заклад подобається молоді / скриншоти з відео

Кінотеатр та кав’ярню фінансує єпархія. Гроші за каву, які залишають відвідувачі, ділять на дві частини. Першу віддають на благочинність, другу ж відкладають. У кав’ярні збирають кошти на нову кавомашину, яка буде робити більше гарячих напоїв.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com