“Відповідаю за свої слова”: скандальна нардепка Федина записала нове відеозвернення до Зеленського (відео)

28.10.2019, 18:33
49320

Депутатка від “ЄС” Софія Федина записала нове відеозвернення, де прокоментувала свій скандальний стрім та знову звернулася до Президента Зеленського.

Читайте також: У “Слузі народу” різко відреагували на висловлювання нардепки від партії Порошенка в сторону Зеленського

Відповідне відео з’явилося на Youtube.

Депутатка наголосила: після усіх погроз вирішила теж прокоментувати ситуацію із суботнім стрімом.

“Був емоційний стрім, але інакшим не міг бути. Це не лише підсумок ситуації, яка склалася у цей день у Золотому, а підсумок багатьох тенденцій, які  зараз спостерігають у нашій державі, – зазначила вона. – Головне завдання цього стріму було досягнуто: нас таки почули і почали реагуват”.

Також Федина зазначила, що “ніхто не має права хамити і ображати воїнів-захисників, тим більше людина, яка не служила і не воювала і чотири рази ухилилася від повістки”.

Також розповіла: після цього стріму на неї “налетіло багато московських ботів і два основних путінських підгавкувачі”.

“Я дуже хочу, щоб Президент Зеленський на своїй шкірі відчув усі прольоти, – уточнила вона. – І те, що ми з Марусею сказали, це те, що може чекати Президента та його команду, якщо вони не візьмуться за розум”.

“Я відповідаю за свої слова. Мені дико болить. Виявляється, я основний ворог.  Пане Президенте, включайте мозок. Інакше, реакція буде бурхлива. У вас ще є шанс”, – резюмувала депутатка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (3)

  • Браво, Софія! 100 % правда!
    Повністю підтримую!

  • Молодчина!!!Згодна на всi 100%!!!

  • Підтримую Федину краще смерть ніж рабство! Ворог на Українській землі нас вбиває та диктує свою диктатуру! Тому я підтримую і буду захищати словом та зброєю свою рідну землю рідну мову та рідних мені! Я Українець це моя та моїх прадідів рідна земля та мова і мій народ ніколи не стояв перед ворогом на колінах на своїй землі!І ніколи і ніяка зелена кацапська узурпація мені не буде диктувати що мені робити в моїй країні! Смерть ворогам Слава Україні Героям слава! Зелене гівно ти мені ніхто ти мій ворог я тебе та твого путю хуйлушу та твою зелену саранчу не боюся!

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com