“Відпускаємо вбивць”: Сенцов прокоментував обмін полоненими

29.12.2019, 14:14
58166

Колишній бранець Кремля Олег Сенцов наголосив, що сьогодні лише частина українців можуть повернутися додому. Мовляв, навіть у тюрмах бойовиків і надалі залишаться українці, а кримські татари та інші політв’язні залишаться у російських в’язницях. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Сенцов розповів, чи збирається іти в політику

″Справа не тільки у тому, що у нас не залишиться “фонду для обміну”, і українському уряду доведеться іти на поступки, щоб звільнити заручників. Питання у тому, що цей крок залишає нас без головного – справедливості”, – написав він.
Він додав, що саме за цю справедливість українці стояли на Майдані і саме за неї українці досі боряться проти окупантів.
“Хтось поклав свої голови, хтось сидить в окопі, хтось – у в’язниці. Я дуже радий за цих хлопців та їх родини, які сьогодні мають зустрітися. Країна повинна повертати своїх героїв, але не ціною паплюження цінностей, за які ці герої билися″, – наголосив Сенцов.
Колишній бранець зазначив, що звільнені з полону хлопці точно не подякують за те, що справа про розстріли на Майдані досі не завершилися бодай викороками, а майже за 6 років Україна почала повертатися у ту точку, з якої починала.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com