Завершивши кар’єру в групі «ВІА-Гра», співачка Надія Мейхер вийшла заміж за російського бізнесмена гендиректора компанії Melon Fashion Group Михайла Уржумцева, який володіє мережею магазинів одягу в Росії, після чого вирішила спробувати себе в бізнесі. Вона відкрила ательє-магазин у Києві та почала продавати одяг власного бренду «Meiher by Meiher». Моделі із нових колекцій Надія часто демонструє сама.

Читайте також: “Ситуація дуже напружена”: Росія може повністю припинити постачання газу по “Північному потоку – 1”

Так, днями екс-солістка «ВІА-Гри» поділилася новими знімками, де постала з довгим волоссям та стильним блакитним костюмом із чорними вставками. Доповнили образ босоніжки на високій шпильці та трохи помітний макіяж.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений MEIHER BY MEIHER (@meiherbymeiher)

У Мережі відразу відреагували: «Ця жінка є настільки унікальною. її краса вища за інстаграму!!»,- написали англійською мовою в коментарях.

Нагадаємо, що нещодавно російський чоловік Мейхер бізнесмен Михайло Уржумцев дав перше після початку війни інтерв’ю. У програмі “Зроблено – підприємливий подкаст на YouTube, бізнесмен, який займається постачанням брендового одягу до російських магазинів, розповів, що планує і надалі працювати в країні-агресорі.