Відсьогодні українці можуть в’їжджати до Болгарії без тестів і карантину

1.09.2020, 08:51
82938

МОЗ Болгарії дозволило громадянам України в’їжджати на територію країни без негативного тесту на коронавірус та необхідності проходження карантину. Про це у Facebook повідомляє Посольство України у Республіці Болгарія.

Читайте також: Wizz Air скасувала рейси з України в Угорщину: причина

“31.08.2020 р. оновлено рішення Мінохорони здоров’я РБ № РД−01−488, згідно з яким з 1 до 30 вересня ц.р. громадянам України дозволено в’їжджати на територію Болгарії без необхідності надання документу, що показує негативний результат тестування на COVID−19 методом ПЛР, та без проходження 14−денного карантину”, – йдеться у дописі.

Як відомо, з 1 вересня при в’їзді до Єгипту всім без винятку особам віком від 6 років буде потрібен сертифікат з негативним результатом ПЛР−тесту на коронавірус.

Особам, які прибуватимуть до аеропортів курортних міст Хургада, Шарм ель−Шейх, Марса−Алам та Таба та не матимуть при собі згаданого сертифіката з негативним результатом ПЛР−тесту, буде дозволено провести ПЛР-тест безпосередньо після прибуття у ці чотири аеропорти. Вартість ПЛР−тесту – $30.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com