Війська РФ увійшли в село на захід від Авдіївки і встановили там прапор СРСР, – Bild

9.05.2024, 19:03
158486

Російські війська увійшли в село Уманське на захід від Авдіївки і встановили там прапор СРСР. Про це повідомляє аналітик Bild Юліан Рьопке.

Читайте також: Виїзд людини з інвалідністю ІІ групи за кордон: хто може супроводжувати та які документи знадобляться

Аналітик зазначає, що після падіння Авдіївки українські війська тримали оборону на захід від міста на лінії Бердичі – Семенівка – Орлівка – Тоненьке. Однак до кінця березня російські війська прорвали цю лінію і просунулися на захід.

Після цього ЗСУ зайняли оборону в наступних селах на захід, перше з яких – Уманське. Тепер російські війська увійшли і в нього і на пам’ятнику загиблим у Другій світовій війні встановили червоний прапор СРСР із серпом і молотом.

“Російська армія вторгнення прорвала українську лінію оборони на захід від Орлівки і поставила радянський прапор у центрі Уманського. Південна і західна частини села, судячи з усього, поки залишаються під контролем української армії. Частина кадрів свідчить про запеклі атаки на українські окопи на схід від Уманського і відхід українських військ на захід північним боком озера поблизу села”, – пише Рьопке.

Російські війська увійшли в Уманське на захід від Авдіївки / фото Bild

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com