Військові на окупованих територіях на Сході намагаються уникнути отримання російського громадянства, – МОУ

2.05.2019, 15:12
23256

Військовослужбовці так званих “ЛДНР” з числа місцевих жителів хочуть уникнути отримання російського громадянства. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник з посиланням на українську розвідку, пише “Уніан“.

Читайте також: За отримання російського паспорта хочуть позбавляти українського громадянства

“Військовослужбовці з числа місцевих жителів намагаються уникнути отримання російського громадянства через позбавлення права вільного виїзду на територію, підконтрольну Україні, та ризик високої імовірності відправки на “передову захищати інтереси Росії”, – сказав речник Міноборони.

За словами Мотузяника, російське окупаційне командування вживає активних заходів з прискорення отримання російських паспортів особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, зокрема розгорнуто потужну пропаганду спрощеної процедури надання російського громадянства. “При цьому до списків на оформлення російських паспортів включаються тільки особи, в яких вилучено документи, що можуть служити для посвідчення особистості (паспорти, військові квитки, водійські посвідчення)”, – сказав Мотузяник.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com