Військовослужбовець влаштував масштабну ДТП: серед жертв якої 12-річна дитина (фото)

20.07.2020, 18:21
78944

На трасі “Харків−Сімферополь” нацгвардієць, який перебував за кермом вантажівки, врізався в легковий автомобіль, внаслідок чого загинули водій авто та 12−річна пасажирка, а ще троє осіб потрапили до лікарні. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Читайте також: Скандалила та роздягалася: у Києві п’яна жінка влаштувала ДТП на парковці (фото)

Згідно з повідомленням, інцидент трапився вранці у понеділок, 20 липня, на автошляху сполученням “Харків-Сімферополь”. Попередньо встановлено, що військовослужбовець Нацгвардії, рухаючись у складі військової колони за кермом автомобіля Краз-131,  допустив виїзд на зустрічну смугу та подальше зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos.

Як зазначається, внаслідок ДТП водій легковика та 12-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, трьох інших пасажирів автомобіля доставили до місцевої лікарні.

Відомо, що слідчі ДБР затримали військовослужбовця, який був за кермом вантажівки. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у порушенні правил водіння або експлуатації машин, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу). У разі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com