Військовий експерт назвав умови за яких Путін виведе війська з України

3.03.2024, 18:00
155176

Військовий експерт наголошує, що для проведення ефективних операцій на фронті, Силам оборони потрібні поставки зброї та боєприпасів.

Читайте також: Передавання ЗСУ боєприпасів з власних запасів армії США: у Байдена думають, як це зробити – NYT

Захід ЗСУ до Криму та масштабне оточення російських військ на півдні можуть змусити російського диктатора Володимира Путіна прийняти рішення про виведення військ з території України. Про це під час чату на Главреді розповів військовий експерт, директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння, письменник Валентин Бадрак.

“Причому ми можемо зайти в Крим раніше, ніж вибити російські війська з півдня материкової України. А вже через Крим зайти в їхній тил. Це цілком можливо”, – вказує він.

Крім того, військовий експерт вказує на те, що ще можливий паралельно рейд територією Росії – похід територією Бєлгородської області, де немає мінних загороджень.

“Елементи цього вже здійснював Російський добровольчий корпус. Тобто можливе кілька рейдів одразу – і з території Криму, і захід із Бєлгородської області. Тоді можна буде і перерізати сухопутний коридор не на рівні Мелітополя, а на рівні Бєлгородської області, і оточити угруповання російських військ на півдні, а далі або знищити його, або взяти в полон”, – наголошує Валентин Бадрак.

Він резюмує, що для цього потрібні зброя і боєприпаси, чого немає в українців.

“Сміливість і готовність до цього є, а ось зброї немає”, – вказує він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com