Військовий експерт розповів, хто захищає шляхи постачання зброї до України

4.08.2022, 08:01
125062

Безпеку шляхів постачання зброї через всю Україну до фронту забезпечують Сили спецоперацій. А питаннями безпеки постачання озброєння через країни-транзитери займаються НАТО та західні розвідки. Водночас Росія дуже хоче організувати полювання на постачання озброєння до України.

Читайте також: В Росії третина громадян вважає, що Сонце обертається довкола Землі

Про це військовий експерт Олег Жданов розповів в інтерв’ю ведучій Наталії Мосейчук.

“Вони (росіяни – ред.) дуже хочуть організувати полювання на постачання озброєння. І, до речі, останнім часом навіть Генеральний штаб (ЗСУ – ред.) у своїх зведеннях відзначає, що через територію Білорусі закидаються диверсійно-розвідувальні групи, особливо вздовж західних областей України. Але в нас є такий рід військ як Сили спеціальних операцій. Вони будувалися і навчалися виключно по західних стандартах. Це їхнє головне завдання – оберігати всю логістику стосовно постачання озброєння, використання західного озброєння і таке інше”, – повідомив військовий експерт.

Він також висловив думку, що питанням транспортування західного озброєння для України територією Польщі займаються НАТО і розвідки США, Великої Британії.

“Я так розумію, що там розвідки працюють зараз, не покладаючи рук, стосовно зачищення російської агентури і забезпечення безпеки. Навіть сьогодні в умовах, що Росія погрожує чим завгодно, слава Богу, терористичних актів і терористичних атак не спостерігаємо. Тож будемо сподіватися, що спецслужби цих країн дуже ретельно працюють на цим питанням (безпеки шляхів постачання озброєння до України – ред.)”, – розповів Жданов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com