Військовий розповів, як погода та тактика росіян впливають на ситуацію в районі Бахмута

8.11.2023, 12:31
149440

На військову обстановку в районі Бахмута може впливати погода, а також зміна тактики російських загарбників.

Читайте також: Удар по бійцях 128-ї бригади: що кажуть жителі селища, де стався приліт

Про це в етері телемарафону заявив заступник командира 3-ої окремої штурмової бригади Сухопутних військ України Родіон Кудряшов.

“Противник намагається застосовувати всі свої переваги, у тому числі з засобів артилерійського озброєння, наносити ураження по всьому передньому краю. Але ситуація в цілому абсолютно контрольована Збройними силами України. Темп на передньому країн міняється у зв’язку з очевидними змінами погодних умов. Ситуація зараз  трішечки на полі бою змінюється. В першу чергу зараз іде зміна кліматичних умов. Є певне пониження в температурі. Також є певні осадки, які змінюють тактику поведінки на передньому краї. А саме: застосування техніки є ускладненим, застосування спостереження с повітря — з певними ускладненнями. І зараз дуже багато працює безпосередньо піхота, яка виконує бойові задачі щодо стійкої оборони і штурмових дій”, – заявив Кудряшов.

Крім того, за словами військового, на ситуацію впливає тактика росіян, які кидають нові сили в атаку, не рахуючись з втратами.

“Це є їх перевагою, тобто – нескінченний мобресурс. Вони звісно еволюціонують, по-іншому застосовують свою піхоту, але в цілому ситуація не змінюється саме в управлінні противником свого війська. Росіяни швидше підводять підготовку особового складу. Також застосовують техніку у комбінації з цим особовим складом. Тому в цілому вони прогресують, але це не значить, що вони на іншому етапі”, – заявив Кудряшов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com