Військовий вразив мережу розповіддю про війну та діяння “братського народу” на Донбасі (відео)

10.06.2019, 19:54
28609

У мережі з’явилося відео, де український воїн, уродженця Донбасу, у якому він розповідає, що творить на окупованих територіях ″братський″ народ.

Читайте також: У Брюсселі перша леді України зустрілася з воїнами АТО, які лікуються у військовому шпиталі

Відео опублікував у Twitter користувач під ніком ″Позивний Колим″. Ролик уже набрав понад 400 ретвітів і більше 500 лайків.

″Це Стас – боєць 93-ї ОМБр ″Холодний Яр″. Він – житель Донбасу. Він точно знає причини того, чому українці не будуть братами росіянам!″ – пише автор допису.

На відео боєць розповідає про свій військовий шлях і те, чому вирішив стати на захист Батьківщини.

″Звуть Стас. Сам із міста Добропілля, потім перебрався в Покровськ. У Добропіллі, коли почалася ця двіжуха в 2015 році, вступив у самооборону і звідти пішов у посилення батальйону ОУН, ″Січ″, ″Карпатська Січ″. У Пісках допомагали хлопцям працювати. Ніяких ″братніх″ народів після того, як я приїхав у Піски вперше й побачив о першій годині дня, як хати горять! Просто все перекреслило, я був у шоці! Колись я їздив на футбол, проїжджаєш, дивишся – таке містечко чудове! Які на хр*н братні народи, коли тупо мінами розбивають, САУшки працюють півночі, ″Гради″ літають у дворах, стирчать. Нема про що розмовляти з приводу Росії″, – розповідає захисник України.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com