Вілкул і Ківа внесли величезну заставу за поліцейського, який жорстоко побив активіста

13.02.2019, 14:13
11757

За поліцейського Василя Мельникова, який ногами бив активіста, внесли заставу у розмірі 115 200 гривень. Зробили це політик і голова профспілки МВС Ілля Кива та лідер “Опоблоку” Олександр Вілкул.

Читайте також: Вілкула облили зеленкою у Бердянську (фото)

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Голова Соціалістичної партії опублікував відео де вносить заставу за поліцейського у відділенні банку. Раніше ж він анонсував, що збирається це зробити.

“Я впевнений, що правоохоронці  мають право на застосування сили проти тих, хто не знає міри своєму” активізму” і перетворює його на протиправні дії. Подібні рішення судів дискредитують правоохоронну систему і перетворюють звичайну роботу поліцейських в шоу під час передвиборчої кампанії”, – написав він у Facebook.

Пізніше прес-служба “Опозиційного блоку” повідомила, що заставу за правоохоронця розміром у 115 тисяч гривень вніс лідер партії та кандидат у президенти Олександр Вілкул.

На думку опозиціонера, поліція не просто має право, а зобов’язана застосовувати силу проти бойовиків, які становлять загрозу для суспільства. Уже сьогодні поліцейський може вийти з СІЗО.

“Поліцейський виконував свій обов’язок. В екстремальних умовах. Коли бойовики напали конкретно на Подільський райвідділ. Я вніс заставу, тому що хочу побудувати правову державу, в якому кожен має право на захист незалежно від політичної кон’юнктури керівництва країни”, – прокоментував Вілкул на своїй сторінці в Facebook.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com