“Він маніяк”: племінниця Трампа заявила, що він міг розкрити Путіну секрети оборони Ізраїлю

10.10.2023, 14:02
148037

Племінниця 45-го президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа заявила, що той міг розкрити російському керівництву “секрети нацбезпеки” Ізраїлю.

Читайте також: Кількість загиблих в Ізраїлі зросла до 900 — The Times of Israel

Мері Трамп опублікувала в мікроблозі Х (Twitter) скріншот заяви свого дядька, де він задається питанням про можливість здійснення терористичних атак на території США.

“Ті ж самі люди, які здійснили набіг на Ізраїль, в рекордній кількості вливаються в наші колись прекрасні США через повністю відкритий південний кордон. Вони планують напад на нашу країну? Криворукий Джо Байден і його бос Барак Хусейн Обама зробили це з нами!”- написав він.

У своєму пості Мері запитує, чому Трампу досі “дозволяють розгулювати на волі”. “Цей маніяк, швидше за все, передав Путіну (який передав Ірану, який передав ХАМАСу) секрети національної безпеки Ізраїлю…”- написала вона.

Що відомо про Мері Трамп

Мері Ліє Трамп 58 років, вона є психологом і автором книг. Також вона входить в Демократичну партію Сполучених Штатів Америки.

У 2020 році була опублікована її книга “Занадто багато і завжди недостатньо: як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину у світі”. Вона в перший же день продажів розійшлася тиражем близько мільйона примірників.

Мері Трамп заявляла, що її дядько повинен покинути пост американського президента. За її словами, він “абсолютно не здатний керувати країною, і небезпечно дозволяти йому займатися цим”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com