“Віримо, що перемога близька”: Зеленський розповів про підготовку до контрнаступу

24.04.2023, 10:31
139471

Президент Володимир Зеленський заявив, що Збройні Сили України готуються до контнаступу та висловив сподівання, що перемога у війні близька.

Читайте також: Кіпр заморозив активи помічників “санкціонованих російських олігархів”

Про це він повідомив в інтерв’ю каналу Al Arabia.

З його слів, ситуація на фронті складна, проте Україна продовжує воювати і стає сильнішою.

“Я не можу назвати ситуацію доброю, але ми боремося. Ми сильніші, ніж рік тому. Ми сподіваємось і віримо, що щоденними досягненнями ми близькі до перемоги”, — сказав Зеленський.

Він зазначив, що український народ сповнений рішучості повернути тимчасово окуповані території та займатися розвитком країни.

Нагадаємо:

Член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Венiславський заговорив про сюрпризи майбутнього контрнаступу ЗСУ, які здивують не лише окупантів, а й українців.

З його слів, українські захисники можу атакувати окупантів на захоплених територіях зовсім не так, як цього очікують у Російській Федерації.

Контрнаступ Збройних сил України може розпочатися вже за кілька тижнів. Основним завданням українських військових буде ізоляція тимчасово окупованого росіянами Криму. Таким прогнозом поділився колишній командувач військ США в Європі, генерал Бен Ходжес.

17 квітня очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що деокупація всіх українських територій здійснюється поступово, і до планів українських захисників входить Крим.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com