Віталій Кім відповів, чи можливий штурм Миколаєва окупантами

30.05.2022, 08:31
120774

Віталій Кім заспокоїв місцевих та зазначив, що наразі це неможливо.

Читайте також: У Маріуполі супермаркет перетворили на масове сховище тіл вбитих окупантами мешканців

Як пояснив голова ОВА у “Рандеву з Яніною Соколовою” на це є декілька причин. По-перше, у російських військовий немає мотивації йти на Миколаїв, адже ЗСУ завдають їм великий втрат. Також у загарбників стара техніка, а в українських військових – навпаки.

“По-перше, мотивації у російських військовий немає. Вони не хочуть. Вони розуміють, що будуть смерті, ніхто просто так їх тут не прийме. За цей час ми навчилися, як з ними боротися. По-друге, ми ж їх бачимо наскрізь через весь Херсон. Те, що зараз їде там – колона танків Т-62. Це навіть не Т-72, а те, що вони викопали десь зі складів”, – зазначив Кім.

Також голова Миколаївської ОВА додав, якщо окупанти таки спробують штурмувати Миколаїв, то на це піде багато часу. Утім, українські військові будуть готові до цього та відіб’ють їхній атаки.

“Для того, щоб взяти Миколаїв, їм потрібно підготуватися, створити ударну групу, підійти до Миколаєва, зайняти околиці, там якось просуватися. Тобто спокійно можу сказати, що місяць чи два там не буде нікого. Ми будемо готові. Жодного прориву неможливо. Ми будемо готові”, – додав Кім.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com