Віталій Кличко: Київ отримав від партнерів іще 12 пожежно-рятувальних автомобілів і 7 швидких

29.07.2022, 15:33
124961

Міський голова Києва Віталій Кличко передав рятувальникам та медикам партію спец автомобілів та спорядження від іноземних партнерів. Про це повідомляє сайт КМДА.

Читайте також: Росія вдарила по житлових кварталах на Дніпропетровщині: пошкоджено майже 40 будинків (фото)

«Сьогодні, дякуючи нашим іноземним друзям та партнерам, які підтримують Україну та Київ у боротьбі з російським агресором, столиця отримала спецавтомобілі та спорядження. Йдеться про 12 пожежних та пожежно-рятувальних автомобілів і 7 карет швидкої допомоги від німецьких і польських партнерів. А також рятувальне спорядження зі Швейцарії», – сказав Кличко.

Зокрема, мер Києва передав рятувальникам 2 нових та надсучасних автомобіля Renault для пінного гасіння пожеж. Німецькі партнери зібрали кошти на ці автомобілі, а поляки забезпечили їх виробництво у найкоротші терміни. Ще 7 пожежних авто столиці передало місто-побратим Києва – Лейпциг. А 3 спецавто передали громади невеликих німецьких міст.

Також як допомогу від міст-побратимів Київ отримав 7 карет швидкої допомоги: 5 від міста Гамбурга та 2 – від Лейпцига.

«Тепер наше місто стало ще більш оснащеним, що стосується захисту від пожеж, зокрема в результаті ракетних обстрілів. Адже сьогодні, в умовах війни, нам вкрай важливо швидко та ефективно реагувати, аби врятувати життя людей. І місто Київ робить усе, що може, аби наші служби були забезпечені всім необхідним», – сказав Віталій Кличко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com