Віталій Кличко привітав українців з Новим роком та Різдвом за допомогою мультфільма (відео)

30.12.2019, 18:46
58266

Мер Києва Віталій Кличко  оригінально привітав українців з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим. Міський голова оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook новорічний мультфільм.

Читайте також: Кличко у столиці випробував на міцність новий Шулявський міст (фото)

У ролику Кличко в образі Санта−Клауса пролетів над Києвом і подарував місту подарунки.

Спочатку біля Андріївської церкви з’явилися сходи від церкви до Алеї художників, потім новий пішохідно−велосипедний міст між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів. Після Кличко пролетів над Набережним шосе− і там з’явилося нове сучасне освітлення.

На завершення відео мер відкрив у Києві Шулявський міст. ”

Напередодні Нового року хочу побажати всім миру, любові, казкового настрою і впевненого оптимізму. Дякую тим, хто допомагав, і тим, хто критикував. Конструктивну критику сприймаю як підказку. Все, що ми зробили цього року в місті, ми зробили все разом – з киянами і для киян”, – йдеться у підписі до ролика.

Друзі! Напередодні Нового року хочу побажати всім миру, любові, казкового настрою і впевненого оптимізму. Дякую тим, хто допомагав, і тим, хто критикував. Конструктивну критику сприймаю як підказку. Все, що ми зробили цього року в місті, ми зробили всі разом – з киянами і для киян. І вірте: дива в своєму житті творимо ми самі?

Опубліковано Віталієм Кличком Понеділок, 30 грудня 2019 р.

Нагадаємо, 28 грудня мер Києва Віталій Кличко відкрив Шулявський міст. На офіційний захід міський голова прибув на квадроциклі у костюмі Санта Клауса.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com