Лідер Волинського “УДАРу” Юрій Гупало вітає з Днем захисника України

14.10.2021, 09:56
102884

Шановні захисники незалежної України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова була захисницею українського козацтва, а тепер і українського війська.

Ваші мужність, героїзм, самовідданість та самопожертва – неоціненні. Усі Ваші подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби за Україну і завжди будуть нагадувати про те, що свобода та воля нашої держави дістається нам великою ціною.

Я щиро поважаю українських воїнів, які віддають свої знання, силу, і життя для захисту рідної землі. Я пишаюся Вашою мужністю та жертовністю.

14 жовтня – день слави та день пам’яті українських воїнів усіх часів. Пам’ятаємо кожного, хто загинув за Україну. Дякуємо кожному, хто воював та воює за неї.

Шановні захисники України! Дякую Вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною. Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, любові, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі на ім’я розбудови Українського війська.

У сьогоднішній нелегких обставинах життя українського народу я прошу Пресвятої Богородиці її Покрову над вами. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Дякую за Ваш захист!

З повагою лідер Волинського осередку політичної партії «УДАР» Віталія Кличка Юрій Гупало

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com