“Візит Медведчука і Бойка до Росії був узгоджений Порошенком”, − Доній

23.03.2019, 11:44
17698

Вчора, 22 березня Прем’єр−міністр РФ Дмитро Медведєв прийняв у своїй резиденції кандидата в президенти Юрія Бойка і кума президента РФ Володимира Путіна, главу політичної ради партії “Опозиційна платформа − За життя” Віктора Медведчука. Головною темою, що обговорювали учасники зустрічі − транзит газу через Україну та налагодження стосунків з країною-агресором.

Читайте також: СБУ дасть правову оцінку візиту Бойка та Медведчука до країни-агресора

Ця зустріч викликала великий резонанс в суспільстві. Відомі українські журналісти та діячі зазначають, що поїздкою Медведчука та Бойка до Росії курирував сам Петро Порошенко, якому це вигідно.

І саме у цей день Бойко заявляє про можливе об’єднання із лідеркою партії “Батьківщина” Юлією Тимошенко, після цього відразу їде до Москви, тим самим, дискредитуючи політика.

“Візит Медведчука і Бойка до Москви не міг бути неузгоджений з Порошенком. Можливо і ним ініційований. Він призначає керівників СБУ. Фактично (неофіційно) ними керує. Дозвіл на переліт до Москви чартера Медведчука дає СБУ, враховуючи, що відразу розганяється інтерв’ю Бойка, в якому він говорить, що готовий на коаліцію з Тимошенко (тобто свідома спроба дискредитації Тимошенко), то стає очевидною, що були узгоджені навіть тези, а не лише сам переліт. А хтось досі дивується, чому Бойка більше не звинувачують в афері з “вишками Бойка”…”, – пише відомий український журналіст Олександр Доній у Facebook.

А ось що з цього приводу думає журналіст телеканалу “1+1” Сергій Іванов:

“Колеги пишуть, що єдиним вигодонабувачем бл*дського московського міжсобойчика є Петро Порошенко, оскільки партіотична спільнота має ще щільніше згуртуватися довкола нього перед загорозою реваншу.

Патріотична спільнота дуже неоднорідна і довбо*обів, які тяжіють до простих лінійних істин, у ній достатньо. Проте для когнітивно зрілих патріотів, до числа яких я без зайвої скромності зараховую себе, все не так очевидно, адже сьогоднішній путінсько-медведчуківський плювок в обличчя українцям – це наслідок умисного злочинного всепрощенства саме Порошенка та його ненаситної команди. Причинно-наслідкові зв’язки – невблаганна річ.

І якщо дехто вважає головним результатом президентства Порошенка томос і безвіз, я, на превеликий жаль, вважаю таким тотальну безкарність державних злочинців, які знову штовхають мою країну в пітні обійми немитих. Коли Петру щось вигідно, він це робить”, – пише журналіст.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com