Візит Порошенка на Волинь: замерзлі бюджетники та купа охорони

16.01.2019, 09:41
7856

15 січня з другої спроби Луцьк таки відвідав Президент України Петро Порошенко.

Читайте також: 1000 гривень за голос: як Порошенко скуповує електорат 

Як повідомляли раніше місцеві ЗМІ, Петро Порошенко збирався побувати в обласному центрі  11 січня.

В мережі вже встигли охрестити цей візит – передвиборчим “Томос – туром”. Дивно, як у європейській Україні Президент своїм  головним досягненням називає Томос, а тим часом, все більше українців виїжджають за кордон, а пенсіонери ледве зводять кінці з кінцями. Така вона – українська реальність!

Тим часом, вранці на Театральний майдан міста сходилися люди, охочі на власні очі подивитися на Президента, правда, переважно то були чиновники з усіх районів області, яких організовано доставили до центру міста.

Сотні людей за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області, а все для того, щоб забезпечити масовку. Люди мерзли на холоді, кочуючи групам у різні боки Театрального Майдану. А могли б і працювати на благо краю, адже їх зарплатня оплачується за кошти платників податків. В очікуванні Гаранта, на великому моніторі кілька десятків разів повторювали один і той самий ролик, і все знову ж таки про Томос, і “великі” досягнення президента.

Багато правоохоронців у цивільній формі, вони були на дахах, в натовпі, патрульні, невідомі охоронці, кінологи з собаками. Весь бюджетний сектор, сьогодні, хто, як міг, працював на одну людину.

Навіть комунальники невтомно й активно чистили вулиці. Аби ніхто з поважних гостей не послизнувся, всю площу та подвір’я кафедрального собору посипали спеціальною сумішшю перед візитом.

Пасажирські автобуси, буси, навіть шкільні автобуси, з людьми з різних куточків області маскували на об’їзних  вулицях, дворах житлових будинків. Людей висаджували не в центрі міста, де була запланована зустріч із Гарантом, змушуючи добиратися самотужки, щоб приховати цей факт. Тупцяли на площі голови районних адміністрацій, сільські голови та інші “прихильники”.

А на зустрічі в райцентрах Ківерці та Рожище на зустріч з Порошенком змогли потрапити тільки обрані глядачі та журналісти за списками.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com