“Вйо**йте до себе”: у Польщі дорослі побили українських підлітків (відео)

8.09.2023, 22:02
146420

У Польщі дорослі люди напали на двох підлітків з України. Зокрема, вони агресивно кричали та били ногами і руками дітей.

Що сталось

Як повідомили у Центрі моніторингу проявів расизму та ксенофобії, інцидент стався у Гданську. Там на березі озера декілька підлітків з України спокійно відпочивали

Зокрема, підлітки співали й веселилися на березі місцевої водойми. Однак, деяким дорослим це не сподобалося і вони з кулаками накинулися на українців.

“Wypierdalać do siebie na Ukrainę!” (“Вй**уйте до себе на Україну!”) – кричали вони до дітей.

На відео видно, як кілька дорослих жінок агресивно кричать та б’ють дітей ногами та руками.

В результаті 16-річній дівчині зламали кістку біля ока. До того ще й постраждав підліток, який намагався захистити дівчину. Йому розбили окуляри та викинули його телефон у воду.

Як покарають нападників

На місце події викликали правоохоронців, які забрали дівчину, яка постраждала, а хлопцеві сказали самостійно добиратися до відділку.

26-річну жінку теж затримали. У неї в крові виявили 0,5 проміле алкоголю. Їй висунули звинувачення за ст. 157 КК Польщі.

За побиття дівчини вона може отримати 5 років тюремного ув’язнення. Згодом затримали й інших 2-х нападників – 28-річного чоловіка та 43-річного мешканців Гданська. Їм загрожує до 3-х років позбавлення волі.

"Вйо**йте до себе": у Польщі дорослі побили українських підлітків (відео)"Вйо**йте до себе": у Польщі дорослі побили українських підлітків (відео)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com