Влада італійського Молізе пропонує 25 000 тисяч охочим переїхати до міста: умова

12.09.2019, 13:10
41645

В італійському регіоні Молізе місцева влада пропонує усім охочим 25 000 євро усім охочим переїхати до містечка, повідомляє The Guardian.

Читайте також: Німецьке місто Білефельд виплатить 1 млн євро за доказ, що його не існує

Цю суму будуть платити протягом трьох років, розподілять та щомісяця виплачуватимуть 700 євро. Для нових мешканців, які оселяться у Молізе – відкриття власного бізнесу. Це може бути ресторан, магазин тощо.

Чиновники фінансуватимуть місцевий бюджет у розмірі деять тисяч євро. За ці кошти повинні збудувати інфраструктуру та сприяти культурній діяльності.

Доніато Тома, очільник італійського містечка сказав: “Якби ми запропонували фінансування жителям містечка, це була би благодійність, але у такий спосіб ми хочемо, щоб люди їхали сюди, вкладали власні ресурси та хотіли тут лишитися – будували бізнес, жили та налагоджували контакти. Також потрібно, аби будувалася інфраструктура, щоб люди хотіли тут лишитися”, – йдеться у повідомленні.

Згідно інформації італійського Національного інституту статистики, Молізе – один із регіонів, останні роки втратив найбільше громадян. Торік звідси виїхало понад 2800 осіб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com