Власник похоронної фірми возив труну із написом “Сиди дома” по Дрогобичу і Трускавцю (відео)

7.04.2020, 14:11
68872

Власник ритуальної фірми проїхався з труною із написами “Карантин”, “Сиди дома” по Трускавцю, Стебнику і Дрогобичу. Незвичну акцію чоловік провів спільно із місцевими журналістами і пояснив її бажанням спонукати жителів дотримуватись умов карантину.

Читайте також: Як у Білорусі борються з коронавірусом і чому не запроваджують карантин: ексклюзивний коментар журналіста (відео)

Як повідомляє ZAXID.NET власник трускавецької фірми ритуальних послуг “Вічність” Степан Піряник, акцію провели ще в неділю, 5 квітня. Власник похоронної фірми разом з водієм проїхали на катафалку з Трускавця через Стебник у Дрогобич з пустою чорною труною, на яку білою фарбою нанесли написи “Карантин” і “Сиди дома”. На сам катафалк наліпили перекреслений напис “Covid19” та ще один – “Stop Covid19!”

За словами Піряника, таким чином він хотів вплинути на людей, які не дотримуються умов карантину.

“Я був від початку карантину на самоізоляції, дотримувався чітко, як має бути. І тут виникла необхідність поїхати на роботу у Дрогобич машиною. І я був ошарашений, скільки людей просто на вулиці бовтається. А наша компанія виготовляє труни. І вирішив саме для таких людей, яким нічого вже не допомагає, спільно з журналістами вирішили провести таку акцію. Може, хоч таким способом ми їх переконали. Я розумію, що, може, це жорстко, але тим не менш”, – каже Степан Піряник.

За словами власника похоронної фірми, акцію провели одноразово і після негативних відгуків вирішили більше такого не повторювати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com