Власник згорілого в Одесі готелю, де загинули 9 людей, помер від коронавірусу

8.12.2020, 16:12
91085

Власник готелю “Токіо Стар” в Одесі, де минулого року сталася пожежа, Вадим Чорний помер в результаті ускладнень, які були викликані зараженням коронавірусом. Він лікувався у столичній лікарні “Феофанія”. Про це повідомив депутат Одеської обласної ради Петро Обухів, передає “Суспільне”.

Читайте також: “Паніка, крики, люди помирали, повзучи коридорами”: постояльці готелю “Токіо Стар” розповіли деталі пожежі

За його словами, біля Чорного раніше лабораторно підтвердили коронавірус. Мінімум два тижні він був у комі з-за ускладнень на тлі COVID-19.

Нагадаємо, пожежа в готелі “Токіо Стар” в Одесі стався в серпні 2019 року. Тоді у пожежі загинули дев’ять осіб, ще 19 постраждали. Готель була однією з самих бюджетних в Одесі, при цьому за документами вона значилася як “складські приміщення” і не мала дозволів на проживання в ній відвідувачів.

Після інциденту прокуратура Одеської області затримала Вадима Чорного. 20 серпня суд заарештував власника готелю “Токіо Стар”. Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 2 місяці без права внесення застави.

При цьому у листопаді минулого року відпустили цілодобовий під домашній арешт.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com