Влесне озеро та тенісний корт: державну дачу Венедиктової зняли на відео з дрона (фото, відео)

24.09.2020, 17:09
84982

Державна резиденція, де оселилася генпрокурорка України Ірина Венедіктова з сім’єю, являє собою двоповерховий особняк з особистим озером на задньому дворі і тенісним кортом.

Читайте також: На Рівненщині “чорні копачі” бурштину влаштували “розбірки” із СБУ

Про нове житло генпрокурорки розповіли журналісти видання Страна. Вони розглянули маєток під Києвом за допомогою безпілотника, пише OBOZREVATEL.

Журналісти відзначили, що підлетіти квадрокоптеру ближче, ніж на 100 метрів до резиденції не вдалося – радіоперешкоди глушать сигнал. Хоча, відповідно до карти на сайті Державіаслужби України, заборона на польоти безпілотників на цю територію не поширюється.

Все ж таки вдалося розглянути, що на території резиденції поруч з двоповерховим особняком розташована літня кухня і будиночок для гостей. На задньому дворі є велике озеро з двома помостами і альтанками, а також тенісний корт.

На задньому дворі резиденції розташоване велике озеро.

Також видання зазначило, що в податковій декларації за минулий рік у Венедіктової і її родини не значиться жодного об’єкта нерухомості в Києві. А на сайті Нацагентства з питань запобігання корупції не оприлюднений документ генпрокурора про актуальні витрати, який називається “Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані”.

Двоповерховий особняк і гостьовий будиночок.
Заборона на польоти безпілотників над територією резиденції не поширюється.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com