Внаслідок вибуху побутового газу в Дрогобичі загинуло 2 осіб, 7 госпіталізовано (відео)

28.08.2019, 09:52
39148

У місті Дрогобич на Львівщині 28 серпня о 02:46 у чотириповерховому житловому будинку стався вибух побутового газу. Внаслідок НС загинуло дві особи, 4 потрапило до лікарні.

Читайте також: У Китаї в тунелі загорілась вантажівка: 5 осіб загинули від опіків, ще 31 – постраждали

Про це повідомляє Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Також повідомляється, що врятувати вдалось п’ятьох осіб, одна з яких – дитина. Зазначається, що вибух стався о 02:46 на вулиці Грушевського, 101. Під’їзд будинку з першого по четвертий поверх було зруйновано.

У Департаменті цивільного захисту Львівської ОДАП також заявили, що під завалами житлового будинку можуть бути ще люди.

“За попередньою інформацією під завалами можуть перебувати ще три особи. Рятувальні роботи продовжуються”, – поінформували у Львівській ОДА.

Будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання. До проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 399 осіб та 39 одиниць техніки.

У відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області також уточнили, що серед постраждалих 6-річний хлопчик, двоє дівчаток віком 9 та 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець, а також дві жінки віком 39 та 41 рік. За фактом вибуху у житловому будинку поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 (умисне знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com