Вночі РФ вдарила по Україні безпілотниками: скільки дронів вдалося збити ППО

22.12.2023, 11:03
151719

Вночі проти п’ятниці, 22 грудня, армія Російської Федерації вкотре атакувала Україну безпілотниками “Shahed”. Сили ППО ліквідували 24 російські дрони.

Читайте також: Росія перекидає до України сили з Таджикистану — ISW

Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

“Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 28 БпЛА типу “Shahed-136/131″. Силами та засобами протиповітряної оборони 24 ударні БпЛА знищено”, – йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах ЗСУ підтвердили, що загарбники вдарили 28 ударними безпілотниками. Ворог запускав “Shahed” з районів Курська, Приморсько-Ахтарська (РФ), а також Чауди, що в анексованому Криму.

“В результаті бойової роботи збито 24 “Шахеди” у межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей”, – йдеться у повідомленні Командування Повітряних сил.

Нічна атака дронів

Пізно ввечері 21 грудня, після 23:00, повітряна тривога охопила велику частину України. Сирени тривоги лунали на півночі, в центрі, східних, південних областях. Не “почервоніли” лише регіони на заході країни.

На Київщині тривога тривала майже 2,5 год. РФ масовано атакувала Київ дронами. Спрацювали сили ППО. Але уламки збитих дронів задали пошкоджень. Є влучання у житловий будинок.

Крім того, під ударом дронів опинилися й інші регіони. Повідомлялося, що вночі на Хмельниччині пролунали вибухи. На Одещині також спрацювала ППО.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com