Водій президента Франції намагався втекти від поліції

5.05.2019, 20:55
23677

Водій Еммануеля Макрона втік від поліцейських після того, як його зловили на перевищенні швидкості, повідомляє The Guardian, пише ″Кореспондент″.

Читайте також: Королеву краси насмерть переїхав трактор у Франції

За неофіційною інформацією, водій перебував за кермом автомобіля з автопарку Єлисейського палацу. Він прямував у Версаль і на дорозі поліцейські з радаром зафіксували перевищення швидкості.

Поліція повідомляє, що автомобіль відмовлявся зупинятися, але офіцер запам’ятав його номерний знак, і машину було відстежено до президентського палацу.

Водій, якого формально звинуватили у відмові виконувати вказівки поліції, був ідентифікований у лютому. У той час він не був при виконанні обов’язків і більше не працює шофером президента, але, як повідомляється, після 20-денного відсторонення йому дали іншу роботу в Єлисейському палаці.

Чиновники адміністрації президента відмовилися коментувати справу, заявивши, що рішення про майбутнє водія буде прийнято після того, як відбудеться розгляд його справи в суді.

Слухання очікується в січні 2020 року. У разі визнання винним йому загрожує максимум тюремне ув’язнення терміном на три місяці і штраф у розмірі до 3750 євро.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com