Володимир Балух надіслав лист із кримського СІЗО про те, чому він голодує

15.05.2018, 14:35
2632

Український активіст, який перебуває в СІЗО анексованого Сімферополя, написав листа з поясненням, чому він голодує.

Копію листа публікує Кримська правозахисна група.

“Жодного разу, за весь час перебування в полоні, я не вживав тюремної “баланди” і добровільно не зроблю цього за жодних обставин. 14 березня цього року, коли черговий наскрізь брехливий вирок у сфабрикованій проти мене справі набув “чинності”, я прийняв рішення оголосити протестне голодування, як вияв свого особистого презирства до окупаційного режиму і їхніх жалких потуг будь що позбавити свободи всіх незгодних з їх ординсько-феесбешною “ідеологією” людиноненависті”, – пише Балух.

Активіст повідомив, що спочатку в СІЗО над ним знущалися та били, щоб він припинив голодування, але зрештою змирилися з його правом на протест.

“На 25-й день голодування після консультації з Архієпископом Кримським Климентом, аби  максимально унеможливити імовірність насильницького годування та не санкціонованого мною застосування медичних засобів життєзбереження організму, а також, аби не завдавати невиправного горя своїм рідним, мною було прийнято рішення перейти на інший режим протесту: з того дня я щоденно вживаю дві склянки вівсяного киселю, 50-70 г сухарів з чорного хліба і п’ю чай з медом”, – пише активіст.

Балух повідомляє, що не збирається припиняти голодування.

“На даний час інші методи викриття сутності процесів, які відбуваються в окупованому Московією Українському Криму, мені недоступні”, – написав він.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com